Cursus Technisch onderhoudsmonteur

Cursus Technisch onderhoudsmonteur 

Wil je aan de slag als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw? In deze cursus staat de techniek centraal! Binnen 8 dagen wordt er een algemene basiskennis opgedaan met betrekking tot techniek zowel theoretisch als praktisch. Het is de ideale start voor een toekomstige carrière als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw.

Doelstelling

Deze training geeft een brede algemene kennis en de benodigde vaardigheden binnen de (installatie) techniek. We staan o.a. stil bij cv techniek, gastoestellen, tekeninglezen en materiaalkennis. Ook gaat u aan de slag met koperbuis bewerken, PVC-bewerken, verbindingstechnieken, lassen en de montage van sanitair en afvoersystemen. Afhankelijk van de behoefte kijken we naar de onderwerpen waar we meer of minder aandacht aan moeten besteden.

Practicum:
Deze training is een afwisseling van theorie en praktijk. U gaat op eigen werkvloer practicum daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische praktijkopstellingen.

Lesmateriaal:
Inbegrepen.

Inhoud

Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken)
Materiaalkennis, gereedschapskennis en veiligheid

Veilig werken in omgeving en leren omgaan met veiligheidsmiddelen

Onderhoudstaken als inspecteren, smeren, schoonmaken en aandraaien
Tekeninglezen en symbolenkennis
Koperbuis bewerken
Snijden en afbramen

Lassen
Verbindingstechnieken, solderen, knellen en persen
PVC bewerken
Afvoersystemen, verlijmen en monteren

CV techniek en radiatoren
Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus

Cursusgroepen
Proganic Cursus- en Trainingen verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Na afloop van de eerste module ‘Basisoperator’ kun je zelfstandig een aantal taken uitvoeren, heb je kennis gemaakt met enkele technieken en je bent je bewust van je rol op de werkvloer.

 

Tot slot
Aan deze training is geen examen verbonden. Wel is er een toets moment om de doelstelling te beoordelingen. Na behoren de training te hebben gevolgd ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

 

Kosten

€ 2385,- excl. BTW

Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor subsidie.

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusduur

8 dagen

Direct inschrijven

  Voorletters*
  Roepnaam*
  Voorvoegsel
  Achternaam
  Geslacht
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Geboortedatum
  Naam organisatie
  Adres organisatie
  Postcode organisatie
  Plaats organisatie
  Email organisatie
  Hoe heb je ons gevonden
  Opmerking